Textiel

Textiel

Deze biologische coating zorgt voor een uitstekende waterdichtheid bij natuurlijke stoffen (katoen, linnen enz.), synthetische stoffen (polyester e.d.), en de meeste natuurlijke en synthetische leren en cellulose substraten. U kunt dus gemakkelijk al uw textiel beschermen met deze biologische coating. Daarnaast is de coating ook uitermate geschikt voor karton en papier. De biologische coating heeft uitstekende slijtvastheid in vochtige omgevingen en weerstand tegen wasmiddel. De coating geeft het materiaal langdurige waterdichte eigenschappen. Deze biologische coating is vrij van gefluoreerde harsen en heeft uitstekende hechting op meest oppervlakken. Dat maakt de coating uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld de kap van uw cabriolet, vloerkleden of tent.

Textiel

Deze biologische coating zorgt voor een uitstekende waterdichtheid bij natuurlijke stoffen (katoen, linnen enz.), synthetische stoffen (polyester e.d.), en de meeste natuurlijke en synthetische leren en cellulose substraten. U kunt dus gemakkelijk al uw textiel beschermen met deze biologische coating.

Daarnaast is de coating ook uitermate geschikt voor karton en papier. De biologische coating heeft uitstekende slijtvastheid in vochtige omgevingen en weerstand tegen wasmiddel.

De coating geeft het materiaal langdurige waterdichte eigenschappen. Deze biologische coating is vrij van gefluoreerde harsen en heeft uitstekende hechting op meest oppervlakken. Dat maakt de coating uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld de kap van uw cabriolet, vloerkleden of tent.

Meer informatie over textiel beschermen

Meer informatie?

Meer informatie?

Groenedijk 18
Postbus 411
2900 AK Capelle a/d IJssel

Tel: 010-4511222
Fax: 010-4517864
E-mail:
biocoatservices2017@gmail.com

Social Media

Groenedijk 18
Postbus 411
2900 AK Capelle a/d IJssel

 

Tel: 010-4511222
Fax: 010-4517864
E-mail: 
biocoatservices2017@gmail.com

 

Social Media