Metaal

Metaal

Deze coating is een transparante biologische coating die uitstekende bescherming biedt tegen bijvoorbeeld graffiti en corrosie. Het maakt het metalen oppervlak eenvoudig te reinigen en heeft daarbij een hoge UV en chemische weerstand. De coating kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en is extreem duurzaam, zo kunt u gemakkelijk al uw metalen oppervlakken beschermen. De coating is bijzonder geschikt voor gladde, niet-absorberende oppervlaktes, zoals één- of twee componenten verf, polyester verf, GRP oppervlaktes, maar ook voor keramiek, glas en metalen zoals zink, RVS, koper, aluminium en diverse legeringen (bv. messing en brons). Ook voertuigen, zonnepalen, keukenbladen en zonnepanelen zijn uiterst geschikt om te worden behandeld met deze biologische coating.

Metaal

Deze coating is een transparante biologische coating die uitstekende bescherming biedt tegen bijvoorbeeld graffiti en corrosie. Het maakt het metalen oppervlak eenvoudig te reinigen en heeft daarbij een hoge UV en chemische weerstand.

De coating kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en is extreem duurzaam, zo kunt u gemakkelijk al uw metalen oppervlakken beschermen.

De coating is bijzonder geschikt voor gladde, niet-absorberende oppervlaktes, zoals één- of twee componenten verf, polyester verf, GRP oppervlaktes, maar ook voor keramiek, glas en metalen zoals zink, RVS, koper, aluminium en diverse legeringen (bv. messing en brons). Ook voertuigen, zonnepalen, keukenbladen en zonnepanelen zijn uiterst geschikt om te worden behandeld met deze biologische coating.

Meer informatie over metalen oppervlakken beschermen

Meer informatie?

Meer informatie?

Groenedijk 18
Postbus 411
2900 AK Capelle a/d IJssel

Tel: 010-4511222
Fax: 010-4517864
E-mail:
biocoatservices2017@gmail.com

Social Media

Groenedijk 18
Postbus 411
2900 AK Capelle a/d IJssel

 

Tel: 010-4511222
Fax: 010-4517864
E-mail: 
biocoatservices2017@gmail.com

 

Social Media